Populaire route Uruguay

Route: blauw
Highlights: Deze rondreis langs de Atlantische kust van Uruguay begint in de haven stad Colonia del Sacramento. In Colonia kun je nog goed de overblijfselen zien van de koloniale tijd in Uruguay. Hierna reis je naar het oosten richting de hoofdstad Montevideo. Geniet in Montevideo van de heerlijke Uruguayaanse sfeer en de prachtige gebouwen. Ga eens lekker uit eten in een van de vele restaurants en bars in deze fraaie stad. De reis neemt je na Montevideo mee langs de Atlantische kust richting Castillos. De natuur rond Castillos is prachtig en je kunt er uitstekend wandelen. Wil je echter optimaal genieten van het Uruguayaanse landschap, dan moet je te paard op ontdekkingstocht gaan. Vlakbij Castillos, moet je een bezoek brengen aan het vissersdorp Cabo Polonio. Bij het dorp vind je een indrukwekkend duinenlandschap. Verder kun je hier lekker tot rust komen aan het strand. Na Cabo Polonio reis je weer terug naar Montevideo, waar helaas, de rondreis door Uruguay eindigt.
Duur reisroute: 8 dagen
Beste reistijd: november t/m maart
Groepsreis of individueel: individueel
Extra's Geniet tijdens deze rondreis van het prachtige Uruguayaanse landschap. Lees meer over de hoogtepunten van deze rondreis door gebruik te maken van de informatie op de digitale kaart.

Rondreis Uruguay

  • Geen rondreis gevonden?

    Je rondreis Peru, Bolivia, BraziliŽ, ArgentiniŽ of Ecuador nog niet gevonden? Schrijf je voor onze nieuwsbrief voor en ontvang leuke aanbiedingen van locale touroperators en bekende reisorganisaties.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.