Populaire routes Argentinie

Route: blauw
Highlights: Je avontuurlijke rondreis door het noorden van ArgentiniŽ, begint in de bruisende hoofdstad Buenos Aires. Deze absolute wereldstad kent vele bezienswaardigheden, maar vooral de heerlijke sfeer maakt de stad een perfect startpunt van je reis. Na Buenos Aires reis je naar Iguazu in het noorden van ArgentiniŽ. Hier breng je een bezoek aan de prachtige Cataratas do Iguacu, de beroemde watervallen. Je bent hier ook op het drielandenpunt tussen ArgentiniŽ, Paraguay en BraziliŽ. Het gebied leent zich uitstekende voor wandelen. Een zeer ontspannen, maar actieve manier om Iguazu te ontdekken. Het is ook mogelijk om per boot dicht bij de watervallen te komen. Via Salta reis je naar Purmamarca, hier kun je genieten van een prachtig berggebied. Via Purmamarca reis je naar Humahuaca. Ook hier ben je in een schitterend gedeelte van de Andes. In dit gebied vind je een grote diversiteit aan culturen. Via Cafayete en Tafi del Valle kom je aan in San Miguel de Tucuman. Vanuit deze stad reis je naar het oosten van ArgentiniŽ om een bezoek te brengen aan de stad Mendoza. De natuur rond de stad is prachtig en je bent hier in het wijngebied van ArgentiniŽ. Naast deze culinaire verassing, kun je hier ook genieten van het prachtige landschap. Vlakbij Mendoza ligt het Aconcagua gebergte. Ervaar hier hoe het is om te wandelen op grote hoogte. Het Aconcagua gebergte is qua hoogte het tweede gebergte van de wereld. Alleen het Himalaya gebergte is hoger. Na deze onvergetelijke natuurbeleving reis je terug naar Buenos Aires, waar de rondreis helaas eindigt.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 18 dagen
Beste reistijd: voor- en najaar
Groepsreis of Individueel: individueel
Extra's: Wil je meer lezen over de highlights van deze rondreis door het noorden van Argentinie? Maak dan gebruik van de informatie die je snel en eenvoudig kunt vinden op de digitale kaart hier op de site.

Route: rood
Highlights: Vanuit hoofdstad Buenos Aires reis naar het zuiden van Argentinie. Je brengt een bezoek aan de stad Ushuaia en het prachtige natuurgebied Tierra del Fuego. Hierna reis je richting het oosten om het indrukwekkende Los Glaciares National Park te bezoeken. Geniet van de prachtige gletsjers tijdens een fraaie boottocht. Na deze onvergetelijke ervaring vlieg je terug naar Bueanos Aires
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 16 dagen
Beste reistijd: voor- en najaar
Groepsreis of Individueel: individueel
Extra's: Rondreizen in het zuidelijke gedeelte van Argentinie betekent een reis vol hoogtepunten. Wil je meer lezen over de highlights van deze rondreis? Maak dan gebruik van de informatie op de digitale kaart hier op de site.