Populaire routes Cuba

Route: blauw
Highlights: Op het uiterste oostelijke puntje van Cuba, ligt de stad Baracoa. Bij Baracoa moeet je de tafelberg beklommen hebben. Geniet van het uitzicht over de Atlantische oceaan. , Santiago de Cuba ligt aan de zuidzijde van Cuba. De stad heeft een relaxte Caribische sfeer., Santa Clara, Trinidad is een prachtige stad waarvan een groot gedeelte van de huizen op de Unesco werelderfgoedlijst staan. Hier kun je heel goed de Spaanse invloeden uit de koloniale tijd ervaren, Een beroemde plek op cuba is de Varkensbaai. De natuur is hier prachtig. Geniet van de tropische mangrove., Hoofdstad Havana is een ervaring op zich. Geniet van de prachtige gebouwen, maak een ritje in een van de vele oude taxi, maar geniet vooral van de Cubaanse keuken.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 22 dagen
Beste reistijd: september t/m april
Groepsreis of Individueel: groepsreis
Extra's: maak gebruik van de kaart en lees meer over de highlights van deze prachtige rondreis over het schitterende eiland Cuba.

Route: rood
Highlights: Deze rondreis op het prachtige caribische Cuba neemt je voornamelijk mee langs de zuidkust van het eiland. Vanuit de heerlijke hoofdstad Havana reis je naar het westen van het eiland naar Viňales Valley. Je leert hier het Cubaanse platteland kennen en zult vele tabaksplantages zien. De tabak wordt natuurlijk gebruikt voor de beroemde Cubaanse sigaren. Op de uiterst westelijke punt van Cuba kun je uitstekend duiken, snorkelen of gewoon genieten van het fraaie tropische strand bij Maria la Gorda. Na een aantal heerlijke dagen reis je naar het oosten richting Soroa waar je kunt genieten van de watervallen. Via Trinidad en Santiago de Cuba, reis je naar Holguin. Geniet deze dagen van de heerlijke Cubaanse cultuur en vooral de Cubaanse keuken. Ten noorden van Holguin vind je vele fraaie stranden. Even helemaal bijkomen van de reisdagen, kan uitsteken op het Playa Esmeralda. Vanuit Holguin reis je verder naar Havana, waar deze prachtige rondreis eindigt.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 21 dagen
Beste reistijd: september t/m april
Groepsreis of Individueel: individueel
Extra's: voor meer informatie over het fraaie Cuba, kun je gebruik maken van de informatie die te vinden is op de digitale kaart hier op de site.

Rondreis Cuba

  • Geen rondreis gevonden?

    Je ideale maatwerk rondreis of die leuke georganiseerde groepsreis door Midden Amerika nog niet gevonden? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de beste verre reizen naar Panama, Mexico, Costa Rica, Guatemala en andere bestemmingen in deze regio!
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.