Populaire route Zwitserland

Route: blauw
Highlights: Geniet tijdens deze rondreis door Zwitserland op een zeer comfortabele wijze van het prachtige berglandschap. Je reist per trein naar de diverse highlights in Zwitserland. De beroemde Berninabaan is onderdeel van deze reis. Je reist dan via St. Mortiz naar het Italiaanse Tirano. Onderweg zul je je verbazen over het vakmanschap dat nodig was om deze treinverbinding aan te leggen. Het leuke van deze rondreis is dat je op een aantal plaatsen, meerder dagen verblijft. Zo kun je bij Bettmeralp meerdere excursies ondernemen in dit prachtige stuk van de Zwitserse Alpen. Wanneer je verblijft in Grachen, moet je een bezoek hebben gebracht aan de beroemde berg de Matterhorn. Met zijn bijna 4500 meter is het een van de hoogste en indrukwekkendste bergen van Europa. Tijdens de reis verblijf je ook in het zeer luxe vakantiedorp Gstaad. Misschien ontmoet je hier wel een van de beroemdheden die hier vaak vertoeven. Vanuit Wengen reis je met de trein naar de berg de Jungfrau. Heel bijzonder is het feit, dat je met de trein naar het hoogste gelegen treinstation reist. De uitzichten zijn adembenemend mooi en vormen een zeer fraaie afsluiter van deze onvergetelijke en unieke rondreis door de Zwitserse Alpen
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 15 dagen
Beste reistijd: juni t/m september
Groepsreis of individueel: individueel
Extra's Klik op de digitale kaart voor meer informatie over de highlights van deze prachtige rondreis per trein door het fraaie Zwitserse berglandschap.

Rondreis Zwitserland

  • Geen rondreis gevonden?

    Zoek je een maatwerk rondreis of georganiseerde groepsreis door Europa en nog niets gevonden? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief vol Europa Aanbiedingen, leuke reisorganisaties en de beste locale touroperators.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.