Populaire route Wit Rusland

Route: blauw
Highlights: Wit-Rusland is een vrij onbekend vakantiegebied. Toch is het zeker de moeite waard om het land te gaan ontdekken. Maak een rondreis, die je meeneemt naar de vele fraaie, indrukwekkende of historische plekken. De reis begint in de hoofdstad Minsk, waar je vele musea kunt bezoeken. Een museum mag je niet missen en dat is het Tweede Wereldoorlog museum. Wit Rusland en hoofdstad Minsk zijn zwaar getroffen tijdens de Duitse bezetting. De stad Minsk is zelf grotendeels verwoest tijdens de oorlog. Boven Minsk ligt het grootste herdenkingsmonument voor de Tweede Wereldoorlog van de voormalige Sovjet Unie. Bezoek deze indrukwekkende plek en leer meer over de verschrikking van oorlog. Hierna reis je door naar het nationaal park Berezinski. Je verblijft in een huisje diep in de bossen. Zo kun je optimaal genieten van de rust en de ruimte en de pracht van de natuur. Via Polotsk in het noorden van Wit Rusland brengt de reis je naar Vitebsk, vlakbij de Russische grens. Bij de stad vind je een aantal kuuroorden waar je heerlijk tot rust kunt komen. Dan reis je naar het zuiden richting het hart van de Wit Russische economie namelijk de stad Mogilev. Via Babruysk reis je terug naar de hoofdstad Minsk, waar je rondreis ten einde komt.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 10 dagen
Beste reistijd: juni t/m augustus
Groepsreis of individueel: individueel
Extra's Wil je meer lezen over de hoogtepunten van deze rondreis door Wit Rusland? Maak dan gebruik van de informatie die je kunt vinden op de digitale kaart hier op de site. Klik op een stad of bestemming en lees alles over de bezienswaardigheden in de stad of de activiteiten in de omgeving.

Rondreis Wit Rusland

  • Geen rondreis gevonden?

    Zoek je een maatwerk rondreis of georganiseerde groepsreis door Europa en nog niets gevonden? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief vol Europa Aanbiedingen, leuke reisorganisaties en de beste locale touroperators.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.