Populaire route Tsjechie

Route: blauw
Highlights: Deze rondreis start in de gezellige, leuke en bovenal fraaie hoofdstad Praag. Geniet van het uitzicht op de burcht van Praag. Deze burcht staat op een van de heuvels rond de stad in de wijk Hradčany. Bezoek zeker de Karelsbrug over de rivier de Moldau. Praag is een veelzijdige en hippe stad met veel bezienswaardigheden. Bij het Lipnomeer kun je genieten van de prachtige natuur. Erg leuk om te doen is per kano het gebied te ontdekken. In de oude stad Ceske Budejovice kun je op het grote plein genieten van een hapje en een drankje. Ceske Budejovice is ook bekend als bierstad. Het echt Budweiser bier wordt hier geproduceerd. In Kutna Hora moet je de prachtige kathedraal Sint Barbara bekijken en in de omgeving vind je ook een aantal mijnen. Interessant om te bezoeken is een oude zilvermijn. In het Adrspach-Teplice kun je genieten van de natuur. Dit gebied is vooral beroemd vanwege haar prachtige rotsen. In het Krkonoöe gebergte breng je een bezoek aan de hoogste berg van TsjechiŽ, de Snezka. Deze berg is ruim 1600 meter hoog. Deze rondreis brengt je niet alleen door TsjechiŽ, maar neemt je ook mee naar twee prachtige steden in Duitsland. Via de oude en fraaie stad Dresden, eindigt deze reis in Leipzig. Zowel Dresden als Leipzig staan bol van fraaie historische gebouwen en vormen samen een prachtig eindpunt van deze rondreis.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 14 dagen
Beste reistijd: in en rond de zomer
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's Klik op de digitale kaart voor meer informatie over deze prachtige rondreis door TsjechiŽ. Lees alles over de hoogtepunten van deze fraaie reis.

Rondreis Tsjechie

  • Geen rondreis gevonden?

    Zoek je een maatwerk rondreis of georganiseerde groepsreis door Europa en nog niets gevonden? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief vol Europa Aanbiedingen, leuke reisorganisaties en de beste locale touroperators.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.