Populaire route Spitsbergen

Route: blauw
Highlights: Geniet van een onvergetelijke reis in het Poolgebied. Vanuit Longyearben vertrek je naar de nederzetting Ny Alesund. Hier kun je je verwonderen over de prachtige flora en fauna van het poolgebied. De zeereis naar Groenland is een absoluut hoogtepunt van de reis. Wie weet spot je nog een groep walvissen. Bij aankomst in Groenland bezoek je Scoresbysund fjord. Een ervaren gids neemt je per rubberboot mee naar het vasteland en laat je de mooiste en meest bijzondere plekjes van het fjord zien. Wanneer je richting IJsland vaart breng je eerst nog een bezoek aan de kleine eilanden groep voor de kust. Op de Vestmannaehjar eilanden gaan we naar de hoofdstad Heimeay. Vanaf deze eilanden reizen we door naar Reykjavik, de laatste halte van de rondreis.
Zwaarte reis: medium
Duur reisroute: 15 dagen
Beste reistijd: juli en augustus
Groepsreis of individueel: individueel
Extra's Met behulp van de digitale kaart kun je meer lezen over de highlights en hoogtepunten van deze prachtige ontdekkingreis naar Spitsbergen, Groenland en IJsland.

Rondreis Spitsbergen

  • Geen rondreis gevonden?

    Zoek je een maatwerk rondreis of georganiseerde groepsreis door Europa en nog niets gevonden? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief vol Europa Aanbiedingen, leuke reisorganisaties en de beste locale touroperators.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.