Populaire route Spanje

Route: blauw
Highlights: Startpunt van deze fly drive autorondreis is Barcelona. Maak o.a. kennis met het werk van Gaudi waaronder de wereldberoemde Sagrada Familia, de Ramblas, de MontjuÔc en de bruisende sfeer van deze stad aan de Middellandse Zee. Na Barcelona gaan we door naar de heiligste plek van Spanje: het klooster van Montserrat met haar beroemde Zwarte Madonna. Via Lleida rijdt door de prachtige Vall de Boi in de PyreneeŽn naar het nationale park AigŁestortes. Andorra is dan niet zo ver meer. Via Ripoll rij je door naar Figueres waar je kennis kunt makende werken van Salvador Dali. Via Girona door naar de kust waar Tossa de Mar op het programma staat. We eindigen deze prachtige rondreis weer in Barcelona.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 8 dagen
Beste reistijd:mei t/m september
Groepsreis of Individueel:individueel
Extra's: maak gebruik van de kaart en lees meer over de bezienswaardigheden van deze fly drive CataloniŽ

CataloniŽ en Barcelona

CataloniŽ is een gebied met een grote diversiteit. Ontdek het prachtige berglandschap van de PyreneeŽn, wereldstad Barcelona, de prachtige stranden, bijzondere kloosters en de vele andere historische en culturele bezienswaardigheden. Met een zeer groot aanbod goedkope vluchten vanuit Nederland zijn Barcelona en Girona eeen prima uitvalbasis voor een fly drive CataloniŽ.

  • Geen rondreis gevonden?

    Zoek je een maatwerk rondreis of georganiseerde groepsreis door Europa en nog niets gevonden? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief vol Europa Aanbiedingen, leuke reisorganisaties en de beste locale touroperators.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.