Populaire route Servie

Route: blauw
Highlights: Deze rondreis start in Belgrado en neemt je mee naar de mooiste plekjes in Servie. In de hoofdstad Belgrado kun naast vele fraaie bezienswaardigheden ook genieten van het bruisende nachtleven. Via de prachige provincie Vojvodina reis je naar de stad Novi-Sad. Hier moet je het bekende Petrovaradin fort gezien hebben. In het nationaal park Fruska Gora vind je een aantal prachtige kloosters. Leuk om te weten is het feit, dat je nu in wijngebied van Servie bent aangekomen. Hierna reis je weer richting Belgrado om via de burcht van Golubac aan te koen in Kladovo. De stad Nis is een fraaie eeuwenoude stad en vlakbij de stad vind je in Vrnjacka een Spa waar je heerlijk tot rust kunt komen. Tijdens deze rondreis moet je ook genieten van de diverse Servische gerechten en wijnen.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 10 dagen
Beste reistijd: april t/m oktober
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's Voor meer informatie over deze rondreis door Servie, kun je gebruiken maken van de informatie op de digitale kaart.

Rondreis Servie

  • Geen rondreis gevonden?

    Zoek je een maatwerk rondreis of georganiseerde groepsreis door Europa en nog niets gevonden? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief vol Europa Aanbiedingen, leuke reisorganisaties en de beste locale touroperators.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.