Populaire route Roemenie

Route: blauw
Highlights: Deze zeer verrassende rondreis door Roemenie neemt je mee naar vele fraaie plekjes in dit nog relatief onbekende land. Via de hoofdstad Boekarest, een van de grootste steden in heel Europa, reis je naar Brasov. Deze middeleeuwse stad kent vele oude bouwwerken. De beroemdste bezienswaardigheid in Brasov is de Zwarte kerk. De muren van de kerk zijn compleet zwart. Bij Brasov ligt ook de berg Tampa. Vanaf de top van de berg heb je een prachtig uitzicht over de stad. Aan de rand van de Karpaten ligt Bacau. De natuur is hier prachtig en leent zicht uitstekend voor lange wandelingen. In de buurt van Marginea, in het noorden van Roemenie, vind je vele oude kloosters. Deze streek is ook bekend vanwege de keramiekindustrie. Langs de stad Bistrita, gaat de reis weer naar het zuiden, richting Sibiu. Dit is een stad vol met fraaie oude gebouwen en je waant je er even helemaal terug in de geschiedenis. In Sibiu maak je een leuke stadswandeling en leert veel over de oude stad. Na Sibiu, wordt er weer koers gezet richting Boekarest waar deze rondreis door Roemenie weer eindigt.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 9 dagen
Beste reistijd: mei t/m september
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's Voor meer informatie over de hoogtepunten van deze rondreis door Roemenie, kun je gebruik maken van de informatie die je eenvoudig kunt vinden, door middel van de digitale kaart. Klik op een bestemming en lees meer over activiteiten en bezienswaardigheden in deze stad of regio.

Rondreis Roemenie

  • Geen rondreis gevonden?

    Zoek je een maatwerk rondreis of georganiseerde groepsreis door Europa en nog niets gevonden? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief vol Europa Aanbiedingen, leuke reisorganisaties en de beste locale touroperators.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.