Populaire routes Noorwegen

Route: blauw
Highlights: Deze rondreis door het prachtige Noorwegen staat bol van de hoogtepunten. Geniet tijdens het raften in de buurt van Evje of tijdens een van de vele fraaie wandelingen. Vlakbij Kinsarvik vind je prachtige watervallen en geniet van de rondvaart tussen de fjorden bij Stavanger. Een onvergetelijk hoogtepunt is de Preikestolen. Deze massieve rotswand is ruim 600 meter hoog en biedt een adembenemend uitzicht over het fjord.
Zwaarte reis: easy/medium
Duur reisroute: 14 dagen
Beste reistijd: mei tot en met september
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's Voor meer informatie over de highlights van deze fraaie rondreis door Noorwegen, kun je gebruik maken van de informatie op de digitale kaart.

Route: rood
Highlights: Vanuit de Noorse hoofdstad Oslo ga je op avontuur door het prachtige Noorse landschap. Per trein reis je naar het noorden richting het fraaie Sognefjord. Per boot reis je over het Sognefjord naar Fjaerland met zijn fraaie gletsjers. De boot brengt je daarna naar de havenstad Bergen. Via Ulvik met zijn fjorden reis je weer naar de hoofdstad Oslo
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 8 dagen
Beste reistijd: mei t/m september
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's Gebruik de digitale kaart voor meer informatie over de hoogtepunten van deze rondreis door het schitterende Noorwegen.

Route: groen
Highlights: De reis begint in de fraaie hoofdstad Oslo. Via Geilo kom je aan in Eidfjord waar je met de veerboot naar de overkant van het fjord reist. In de buurt van de stad Bergen vind je veel watervallen en de stad zelf moet je bezocht hebben. Vanuit Bergen reis je over het grote Sognefjord naar Saebo. Bij het plaatsje Geiranger kun je optimaal genieten van het fjordenlandschap. In de stad Lillehammer moet je een bezoek brengen aan het Olympische museum en het grootste openluchtmuseum van Noorwegen. Vanuit deze Olympische stad reis je terug naar Oslo.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 10 dagen
Beste reistijd: mei t/m september
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's Voor meer informatie over de highlights van deze rondreis door het prachtige Noorwegen, kun je gebruik maken van de digitale kaart op de site. Klik op een van de bestemmingen en lees meer over de bezienswaardigheden of activiteiten in de desbetreffende regio.

Rondreis Noorwegen

  • Geen rondreis gevonden?

    Zoek je een maatwerk rondreis of georganiseerde groepsreis door Europa en nog niets gevonden? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief vol Europa Aanbiedingen, leuke reisorganisaties en de beste locale touroperators.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.