Populaire route Montenegro

Route: blauw
Highlights: Deze actieve rondreis, neemt je mee naar het prachtige berggebied van Montenegro. Geniet, al wandelend, van de schitterende uitzichten en grillige rotspartijen. De reis begint in de hoofdstad Podgorica om je vervolgens mee te nemen richting het Bjelasicagebergte. Bij Zabjlak kun je genieten van het Durmitorgebergte. Tijdens de wandeling kom je ook lang het Barno jezero gletsjermeer. In het Durmitorgebergte ligt ook het hoogste punt van deze reis. Op bijna 2400 meter hoogte kun je genieten van het uitzicht van de berg Prutas. Cetinje, is een hoogtepunt op zich. De stad staat vol met prachtige historische gebouwen. Leuk om te weten dat Cetinje de voormalige hoofdstad van Montenegro was. Hierna volgt de reis naar het meer van Skadar, het grootste meer van de gehele Balkan. Via Godinje en Virpazar reis je langs de boorden van het meer. Natuurlijk kun je ook per boot optimaal genieten van dit prachtige stukje Montenegro. Na het meer van Skadar reis je terug naar Cetinje, waar je rondreis door het prachtige Montenegro eindigt.
Zwaarte reis: medium
Duur reisroute: 13 dagen
Beste reistijd: mei t/m oktober
Groepsreis of individueel: individueel en groepsreis
Extra's Wil je meer lezen over de highlights van deze rondreis door Montenegro? Maak dan gebruik van de digitale kaart hier op de site. Lees meer over de diverse plaatsen die je bezoekt en kom al helemaal in de sfeer van deze prachtige reis.

Rondreis Montenegro

  • Geen rondreis gevonden?

    Zoek je een maatwerk rondreis of georganiseerde groepsreis door Europa en nog niets gevonden? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief vol Europa Aanbiedingen, leuke reisorganisaties en de beste locale touroperators.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.