Populaire route Mallorca

Route: blauw
Highlights: Deze complete rondreis laat je optimaal genieten van het eiland Mallorca met haar vele bezienswaardigheden. Reis het eiland rond per auto of leg stukken van de route af per fiets. Bij het dorp Colonia Sant Jordi kun je je verbazen over de schoonheid van de zoutvlaktes. Bij Porto Cristo vind je de fraaie grotten. Met hun grimmige karakter vormen ze een highlight van deze rondreis. Een bezoek aan het bedevaartsdorp Lluc mag ook niet ontbreken. Bezoek hier het oude klooster met haar schitterende botanische tuin. Fornalutx ligt prachtig tussen de bergen. Geniet van de plaatselijke specialiteiten en natuurlijk van het dorp zelf. Fornaltutx is volgens sommigen een van de mooiste dorpen van heel Spanje. Via Sůller, bekend vanwege de sinaasappels, reis je naar de hoofdstad Palma. Palma is een fraaie stad met vele bezienswaardigheden en is een waardig slot van een prachtige rondreis op het eiland Mallorca.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 8 tot 15 dagen
Beste reistijd: het gehele jaar
Groepsreis of Individueel: individueel
Extra's: voor meer informatie over Mallorca en al haar hoogtepunten, kun je gebruik maken van de informatie die je op de digitale kaart kunt vinden. Klik op een bestemming en lees meer over de hoogtepunten in dit gebied.

Rondreis Mallorca

  • Geen rondreis gevonden?

    Zoek je een maatwerk rondreis of georganiseerde groepsreis door Europa en nog niets gevonden? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief vol Europa Aanbiedingen, leuke reisorganisaties en de beste locale touroperators.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.