Populaire route Macedonie

Route: blauw
Highlights: MacedoniŽ is een een veelzijdig en zeer boeiend land. De land kent vele kerkjes waar je de meest fraaie fresco's kunt bewonderen. Bij het meer van Ohrid kun je heerlijke wandelingen maken en genieten van de natuur. MacedoniŽ kent ook vele bergen, ook hier kun je uitstekend wandeltochten ondernemen en is er onderweg heel veel te zien. Ervaar de gastvrijheid in de kleine bergdorpjes of verbaas je over de schoonheid van dit land. Hoogtepunten zijn ook de bezoeken aan de diverse Macedonische steden. Bitola is een daar een goed voorbeeld van. Deze oude stad heeft een leuke bazaar en heeft ook uitstekende restaurants. De Macedonische keuken op zich is trouwens ook een hoogtepunt van je rondreis. Geniet de de vele plaatselijke gerechten. Als afsluiting van deze actieve rondreis arriveer je in hoofdstad Skopje. Geniet hier van de architectuur en de sfeer van deze echte Balkanstad.
Zwaarte reis: easy/medium
Duur reisroute: 10-15 dagen
Beste reistijd: mei t/m september
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's deze rondreis neemt je mee naar de Balkan, waar je kunt genieten van het prachtige land MacedoniŽ. Met behulp van de digitale kaart kun je meer lezen over de hoogtepunten van deze rondreis, die je naar de meest fraaie plekjes brengt.

Rondreis Macedonie

  • Geen rondreis gevonden?

    Zoek je een maatwerk rondreis of georganiseerde groepsreis door Europa en nog niets gevonden? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief vol Europa Aanbiedingen, leuke reisorganisaties en de beste locale touroperators.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.