Populaire route Lapland

Route: blauw
Highlights: Deze rondreis neemt je mee naar ťťn van de noordelijkste puntjes van Europa. Laat je verbazen door het prachtige winterlandschap in het noorden van Finland, Noorwegen en Zweden. Je reist per vliegtuig naar de Finse stad Rovaniemi, het start- en eindpunt van de reis. Hierna reis je verder naar het noorden richting Akaslompolo, onderweg kun je genieten van een onwaarschijnlijk mooi landschap. Vanuit Akaslompolo gaat de reis richting Noorwegen. Bij aankomst in de stad Tromso stap je aan boord van het schip dat je meeneemt naar Svolaer. Deze stad ligt op de eilandengroep de Lofoten. Terug op het Noorse vasteland reis je naar de stad Narvik. Vanuit Narvik wordt koers gezet richting het Zweedse Kiruna. Hier kun je verblijven in het beroemde ijshotel. Een zeer bijzondere en onvergetelijke ervaring. Na een overnachting in deze wonderlijke omgeving reis je terug naar de Finse stad Rovaniemi.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 14 of 18 dagen
Beste reistijd:februari en maart
Groepsreis of Individueel: groepsreis
Extra's: voor een onvergetelijke rondreis door het prachtige arctische landschap ben je in Lapland op je juiste plaats. Wil je meer lezen over de hoogtepunten van deze reis langs de meeste fraaie plekken in het noorden van Scandinavie? Klik dan op de digitale kaart en lees alles over de highlights van deze rondreis.

Rondreis Lapland

  • Geen rondreis gevonden?

    Zoek je een maatwerk rondreis of georganiseerde groepsreis door Europa en nog niets gevonden? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief vol Europa Aanbiedingen, leuke reisorganisaties en de beste locale touroperators.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.