Populaire routes Kroatie

Route: blauw
Highlights: Kroatie is een prachtig land, gelegen op de Balkan. Deze rondreis laat je de bijzonder fraaie Dalmatische kust zien en neemt je mee naar vele mooie steden, streken en dorpen. De reis begint in de badplaats Opatija. Maak hier een heerlijke wandeling op de lange promenade. Hierna reis je door naar het Nationaal Park Plitvice. Hier vind je een zeer divers aanbod van meren en watervallen. Dit gebied maakt een onvergetelijke indruk op iedereen. Een van de mooiste en belangrijkste steden van Kroatie is Split. Je kunt deze oude stad ontdekken onder leiding van een gids, die je alles kan vertellen over de fraaiste en meest bijzondere plekjes van de stad. Natuurlijk kun je zelf ook heerlijk door de straten van de stad slenteren en genieten van de sfeer in Split. Een ander hoogtepunt is het bezoek aan de stad Dubrovnik. Deze eeuwenoude vestingstad, staat met al haar prachtige gebouwen, op de werelderfgoedlijst. Na Dubrovnik verlaat je Kroatie voor even. De reis gaat naar de stad Mostar in buurland Bosnie-Herzegrovina. Mostar heeft vele oude gebouwen en kent een hele leuke sfeer. Beroemd is natuurlijk de brug in het centrum van de stad. Deze brug is een historische plek en sinds 2004 weer geopend en staat symbool voor het einde van de Balkanoorlog die het gebied teisterde in de jaren 90. In Karlovac, in het noorden van Kroatie, eindigt deze fraaie rondreis langs de Dalmatische kust in Kroatie.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 10-15 dagen
Beste reistijd: mei t/m september
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's Ontdek de Dalmatische kust van Kroatie tijdens deze rondreis. Wil je meer lezen over de hoogtepunten van deze reis? Maak dan gebruik van de informatie die je kunt vinden op de digitale kaart. Hier zijn de highlights van de rondreis aangegeven en kun je al helemaal in de vakantiesfeer komen.

Route: geel
Highlights: Rondreis door het schiereiland IstriŽ, de Kvarner Golf en het nationale park de Plitvice Meren.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 11 dagen
Beste reistijd: mei t/m september
Groepsreis of individueel: individueel
Extra's Voor meer informatie over deze rondreis kun je gebruik maken van de informatie op de digitale kaart. Lees meer over de highplights van deze autorondreis KroatiŽ.

Rondreis Kroatie

  • Geen rondreis gevonden?

    Zoek je een maatwerk rondreis of georganiseerde groepsreis door Europa en nog niets gevonden? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief vol Europa Aanbiedingen, leuke reisorganisaties en de beste locale touroperators.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.