Populaire route ItaliŽ

Route: blauw
Highlights: Tijdens deze rondreis maak je kennis met 2 bijzondere streken. Toscane en UmbriŽ zijn beroemd vanwege zijn geschiedenis, de kunst, bijzondere landschappen en niet in de laatste plaats het heerlijke eten en de vele bijzondere wijnen. Je rondreis begint in Pisa. Hierna rij je naar San Gimignano met zijn 13 prachtige torens uit de 12e en 13e eeuw. In Siena maak je kennis met ťťn van de grootste middeleeuwse pleinen van Europa: de Piazza de Campo. Vervolgens door naar de prachtige oude wijnstad Montepulciano. Hierna langs het Trasimeense meer door naar Perugia, de prachtige hoofdstad van UmbriŽ. Een klein stukje zuidelijker ligt Assisi met haar beroemde Basilica di San Francesco. Via Cortona en eventueel de Chianti streek kom je aan in het overweldigende Florence. Je reis begint en eindigt in Pisa.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 10 dagen
Beste reistijd: april t/m oktober
Groepsreis of Individueel: individueel
Extra's: maak gebruik van de kaart en lees meer over de bezienswaardigheden tijdens deze prachtige rondreis door Toscane en UmbriŽ.

Toscane en Umbrie

Als startpunt van de rondreis Toscane en UmbriŽ hebben we gekozen voor Pisa. Vanuit Nederland zijn er verschillende vluchten waardoor Pisa een prima vertrekpunt is voor een fly drive. Onderstaand hebben we een aantal rondreizen geselecteerd:

  • Geen rondreis gevonden?

    Zoek je een maatwerk rondreis of georganiseerde groepsreis door Europa en nog niets gevonden? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief vol Europa Aanbiedingen, leuke reisorganisaties en de beste locale touroperators.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.