Populaire routes Finland

Route: rood
Highlights: Finland van zuid naar noord. Tijdens deze rondreis ga je op avontuur in het noorden van Finland. Je reist bijna naar het uiterste noorden van het land en gaat daar onderleiding van een ervaren gids mee op een hondensleetocht. Een onvergetelijke ervaring
Zwaarte reis: medium
Duur reisroute: 9 dagen
Beste reistijd: november t/m februari
Groepsreis of individueel: familie rondreis
Extra's voor meer informatie en highlights van deze bijzondere rondreis in Finland, kun je gebruik maken van de digitale kaart hier op de site.

Route: blauw
Highlights: Ervaar de schoonheid van Finland tijdens deze complete autorondreis die je brengt langs prachtige steden, meren en bossen. Leer meer over de Finse cultuur en tradities of maak heerlijke wandelingen langs een van de meren of stranden. Geniet in de hoofdstad Helsinki van de prachtige gebouwen, maar vooral van de heerlijke sfeer. Helsinki ligt aan de Finse Golf en is op een aantal schiereilanden gebouwd. In Turku vind je veel oude gebouwen en die geven de stad een historisch karakter. Niet zo vreemd want Turku is de oudste stad van Finland. In Rauma breng je een bezoek aan de oude binnenstad die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bezoek het kasteel in Hameenlinna of reis door het merengebied naar de stad Tampere. Bij Mikkeli rijd je het echte Finse merengebied in en ervaar je de schoonheid van het land van de 1000 meren. Tijdens je reis langs de meren kun je ook genieten van de uitgestrekte bossen voordat je aankomt in Lappeenranta. Vanuit deze stad onderneem je de terugreis naar Helsinki, het eindpunt van deze onvergetelijke rondreis.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 11 dagen
Beste reistijd: juni t/m augustus
Groepsreis of individueel: individueel
Extra's wil je meer weten over de hoogtepunten van deze rondreis door Finland? Maak gebruik van de informatie die je op de digitale kaart kunt vinden. Klik op een van de steden en je kunt meer lezen over de highligts van deze stad of regio.

Rondreis Finland

  • Geen rondreis gevonden?

    Zoek je een maatwerk rondreis of georganiseerde groepsreis door Europa en nog niets gevonden? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief vol Europa Aanbiedingen, leuke reisorganisaties en de beste locale touroperators.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.