Populaire route Corsica

Route: blauw
Highlights: ontdek het prachtige eiland Corsica tijdens deze rondreis over het Franse eiland voor de Italiaanse kust. Geniet van zon, zee en strand maar ook van de heerlijke steden, landschappen. De culinaire liefhebber is op Corsica ook aan het juiste adres. Rond de stad Calvi ligt de zogenaamde Tuin van Corsica. De grond is hier heel vruchtbaar en in de nabij gelegen stad Calvi kun je heerlijk genieten van deze producten.Geniet van de sfeer in de haven van Bastia of kom tot rust op de stranden rond Porto Vecchio. Corsica is het ideale eiland om actief bezig zijn af te wisselen heerlijk luieren. Blijf dus niet op een plek en ga op ontdekking over dit Franse eiland.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 12 dagen
Beste reistijd: in en rond de zomer
Groepsreis of Individueel: individueel en groepsreis
Extra's: maak gebruik van de informatie op de digitale kaart om meer te lezen over de highlights van deze rondreis over het eiland Corsica.

Rondreis Corsica

  • Geen rondreis gevonden?

    Zoek je een maatwerk rondreis of georganiseerde groepsreis door Europa en nog niets gevonden? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief vol Europa Aanbiedingen, leuke reisorganisaties en de beste locale touroperators.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.