Populaire routes Bulgarije

Route: blauw
Highlights: Bulgarije is voor velen nog een onbekend vakantieland, maar het heeft zoveel te bieden. Wat te denken van de bruisende en gezellige hoofdstad Sofia. Genoeg van de drukte? Reis dan naar het Rila en Pirin gebergte en geniet van de prachtige flora en fauna. In de stad Plovdiv kun je vele oude bezienswaardigheden bewonderen met als hoogtepunt het eeuwenoude amfitheater. Voor ontspanning op het strand moet je naar Sunnybeach. Hier vind je ook vele nachtclubs om eens een avond te gaan stappen. Eindpunt van de reis is de fraaie havenstad Varna.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 14 dagen
Beste reistijd: in en rond de zomer
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's Voor meer informatie over deze reis en het prachtige land Bulgarije, klik je op de digitale kaart. Lees alles over de hoogtepunten van deze fraaie reis.

Route: rood
Highlights: De stad Plovdiv met zijn diverse aanbod van oude gebouwen. De stad is een van de oudste van Europa en in het straatbeeld zie je veel sporten uit het verleden terug. Het Rhodopigebergte bij Topolovo. Via het dorp Shiroka laka reis je door naar Bansko waar je dichtbij het Piringebergte bent. Geniet in dit nationale park van de prachtige flora en fauna. Je vindt hier ook de hoogste berg van Bulgarije, de Vihren. In Melnik ben je in het wijngebied van Bulgarije. Een lekker glaasje hoort er hier natuurlijk bij. Als afsluiting van deze rondreis kun je de hoofdstad Sofia nog bezichtigen. Ook Sofia is een van de oudste steden in heel Europa.
Zwaarte reis: medium
Duur reisroute: 14 dagen
Beste reistijd: in en rond de zomer
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's voor meer informatie over deze rondreis door het fraaie Bulgarije kun je gebruik maken van de informatie die je kunt vinden op de digitale kaart.

Rondreis Bulgarije

  • Geen rondreis gevonden?

    Zoek je een maatwerk rondreis of georganiseerde groepsreis door Europa en nog niets gevonden? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief vol Europa Aanbiedingen, leuke reisorganisaties en de beste locale touroperators.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.