Chiang Mai

Het in het noorden van Thailand gelegen Chiang Mai staat op het programma van veel rondreizen door Thailand. De vele bezienswaardigheden in en nabij Chiang Mai maken het een bezoek meer dan waard. Het aangename klimaat, de vele tempels(wats), prachtige landschappen, de vele festivals en het heerlijke eten maken dat Chiang Mai zowel bij toeristen als bij de Thai zelf zeer populair is.
Chiang Mai zelf heeft alleen al ruim 100 tempels.

Belangrijkste bezienswaardigheden Chiang Mai:
Wat Phra Singh Tempel, Wat Chedi Luang Tempel, Wat Chiang Man Tempel(uit 1296 en de oudste tempel), Wat Duang Dok Tempel. Bekijk ook de stadsmuren en bezoek de Night Bazar waar je de handwerkers nog aan het werk kunt zien.
In de nabije omgeving van Chiang Mai mag een bezoek aan het olifantencentrum Mae Sa niet ontbreken. Hier worden o.a. demonstraties gegeven en is het ook mogelijk een tocht per olifant te maken.Bekijk alle rondreis routes Thailand.

  • Geen rondreis gevonden?

    Je ideale verre reis naar Azië nog niet ontdekt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen Thailand, China, India en overige reisbestemmingen vol cultuur en avontuur.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.