Populaire route Singapore

Route: blauw
Highlights: De prachtige en levendige stad Singapore, vormt het decor van het begin van je rondreis. Je krijgt volop de tijd om Singapore te ervaren voordat je verder reist naar het noorden richting de Maleisische grens. Aangekomen in de Maleise hoofdstad Kuala Lumpur, moet je de beroemde Petronas Twin Towers hebben bezocht. Beide toren zijn ruim vierhonderd meter hoog en vormen samen een zeer indrukwekkend geheel. Na de drukte van de miljoenenstad Kuala Lumpur, brengt de reis je naar het Nationaal Park Taman Negara. Geniet hier van de ongerepte natuur. Per boot kun je het gebied goed ontdekken. Verbaas je over de kracht en de pracht van het tropische regenwoud. Na Taman Negara reis je naar de Cameron Highlands. Hier vind je vele grote theeplantages en de natuur op deze hoogvlaktes verschilt enorm van de die in het regenwoud. Je reist nu naar het oosten, richting de kust om een bezoek te brengen aan het eiland Penang en haar hoofdstad George Town. Na Penang, kun je genieten van tropische stranden op het eiland Langkawi. Het leuke van Langkawi is natuurlijk de prachtige flora en fauna, maar vooral het kleinschalige toerisme. Na heerlijke dagen op het strand, reis je terug naar Singapore, waar je rondreis eindigt.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 20 dagen
Beste reistijd: februari t/m oktober
Groepsreis of individueel: individueel en groepsreis
Extra's maak gebruik van de informatie op de digitale kaart en lees meer over de highlights van deze rondreis door Singapore Maleisie.

Rondreis Singapore

  • Geen rondreis gevonden?

    Je ideale verre reis naar AziŽ nog niet ontdekt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen Thailand, China, India en overige reisbestemmingen vol cultuur en avontuur.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.