Populaire routes Indonesie

Route: blauw
Highlights: Deze fraaie rondreis door Indonesie start in de hoofdstad Jakarta. Vanuit deze miljoenenstad reis je naar het zuidelijker gelegen Bogor. Hier vind je de beroemde botanische tuinen. Een waar kunststukje der natuur. De stad Bandoeng is prachtig. Met zijn brede wegen en vele prachtige monumentale gebouwen is het een van de highlights van je rondreis. Rond de stad Garut vind je vele fraaie natuurgebieden. Oude kraters en meren wisselen elkaar hier af en de vulkaan Guntur ligt dichtbij de stad. Bij Pangandaran kun je even bijkomen van de rondreis die je tot nu toe hebt gemaakt. Je kunt dit doen op een van de vele indrukwekkende stranden. In Pangandaran kun je ook genieten van de heerlijke Indonesische keuken. Geniet hier van de vele visgerechten die je kunt bestellen in een van de restaurantjes van de stad. De reis gaat verder maar Midden-Indonesi√ę en je komt aan in de stad Yogyakarta. Vanuit deze stad moet je natuurlijk een bezoek hebben gebracht aan het beroemde Boeddhistische tempelcomplex, de Borobudur. Een onvergetelijke ervaring. Een zeer indrukwekkend natuurverschijnsel is de Bromo vulkaan. Deze actieve vulkaan ligt in het Nationale Park Bromo Tengger Semeru op Oost-Java. Het landschap lijkt hier wel van een andere planeet en je moet hier eigenlijk komen kijken naar de zonsopgang. Het hele gebied ademt dan een zeer mystieke sfeer. Bij Kalibaru kun je de koffie- en nootmuskaat plantages bezoeken. Deze producten waren in de koloniale tijd zeer kostbaar en werden dan ook verscheept naar Nederland. Je verlaat nu het eiland Java om door te reizen naar het kleine stadje Ubud op het eiland Bali. In dit stadje vind je naast vele kunstenaars ook veel kleine restaurants waar je heerlijk kunt eten. Geniet ook van de traditionele Balinese dans. Het eindpunt van deze schitterende rondreis door Java en Bali is de stad Kuta. Hier kun je op strand bijkomen van een onvergetelijke reis door het indrukwekkend mooie Indonesi√ę
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 22 dagen
Beste reistijd:mei t/m september
Groepsreis of Individueel: groepsreis
Extra's: Wil je meer lezen over de hoogtepunten van deze rondreis door Java en Bali? Maak dan gebruik van de digitale kaart hier op de site. Klik op een stad of bestemming kom meer te weten over de verrassende highlights. Een rondreis zoeken en boeken begint nu heel gemakkelijk bij Rondreisaabieders.nl.

Route: rood
Highlights: De rondreis over het prachtige Indonesische eiland Bali start in de hoofdstad Denpasar gelegen in het zuidelijke gedeelte van het eiland. Vanuit Denpasar reis je naar Sanur. Hier vind je de fraaie en zeer indrukwekkende stranden. Je waant je echt op een tropisch eiland. De zee leent zich hier ook uitstekend voor uiteenlopende watersporten. In de omgeving van Sanur kun je ook op vele plaatsen gaan raften. Een zeer avontuurlijke en actieve manier om te genieten van het landschap. Hierna reis je door naar het stadje Ubud, waar je kunt genieten van invloeden van de Hindoe cultuur en van het werk van de vele kunstenaars die je hier tegenkomt. Op weg naar Candidasa, kun je geniet van het prachtige landschap. Je bezoekt hier vele fraaie grotten. Een bezoek aan de oude stad Klungklung mag zeker niet ontbreken. Aangekomen in Candidasa, kun je weer genieten van de fantastische stranden en de uitstekende voorzieningen. De reis neemt je nu mee naar het noorden van het eiland Bali. Onderweg kom je vele fraaie oude tempelcomplexen tegen en het landschap is werkelijk adembenemende mooi. Als je in de badplaats Lovina aankomt moet je zeker de dolfijnen hebben gezien die voor de kust leven. Hierna reis je naar het zuiden van Bali, naar het schiereiland Benoa. Hier vind je prachtige ressorts en vele uitstekende restaurantjes. Geniet hier van de heerlijke Indonesische keuken. Vanuit Benoa kun je ook diverse excursies ondernemen. Een bezoek aan de stad Kuta is zeker de moeite waard.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 14 dagen
Beste reistijd:mei t/m september
Groepsreis of Individueel: groepsreis
Extra's: Maak gebruik van de informatie op de digitale kaart hier op de site. Lees meer over de hoogtepunten van deze schitterende rondreis op het eiland Bali en kom al helemaal in de sfeer.

Rondreis Indonesie

  • Geen rondreis gevonden?

    Je ideale verre reis naar AziŽ nog niet ontdekt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen Thailand, China, India en overige reisbestemmingen vol cultuur en avontuur.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.