Populaire route Georgie

Route: blauw
Highlights: Rondreizen in het oude Georgie is een waar avontuur. De reis start in de levendige hoofdstad Tbilisi. Geniet hier van de oude en zeer fraaie gebouwen, maar vooral van de heerlijke sfeer in de drukke straten. Mtskheta is de voormalige hoofdstad van Georgie en ligt in het Kaukasusgebergte., Bij Gudauri kun je heerlijk gaan wandelen in het prachtige berggebied van de Kaukasus. Geniet hier van het uitzicht op de bijna 6000 meter hoge berg Kazbegi., Via Kutaisi, de tweede stad van Georgie kom je aan in Sukhumi. Deze havenstad en tevens badplaats aan de Zwarte zee is een fijne plek om even bij te komen van de reis tot nu toe. Geniet van de uitzichten over de Zwarte zee of bezoek de prachtige botanische tuin. Hierna reis je door naar Bakuriani. Onderweg bezoek je ook nog de grotten van Vardzia waar je mooie oude fresco's kunt bewonderen. Hierna reis je terug naar de hoofdstad Tbilisi en komt deze onvergetelijke reis helaas ten einde.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 14 dagen
Beste reistijd:het gehele jaar
Groepsreis of Individueel: groepsreis
Extra's: Rondreizen in het onbekende Georgie is een avontuur. Beleef dit prachtige oude en historische land op de grens tussen Europa en AziŽ. Wil je meer lezen over de highlights van deze reis? Maak dan gebruik van de digitale kaart hier op de site.

Rondreis Georgie

  • Geen rondreis gevonden?

    Je ideale verre reis naar AziŽ nog niet ontdekt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen Thailand, China, India en overige reisbestemmingen vol cultuur en avontuur.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.