Populaire route Bhutan

Route: blauw
Highlights: Route: blauw
Highlights: De reis naar Bhutan is al een ervaring op zich. Via India vlieg je naar de luchthaven bij Paro. Tijdens deze vlucht vlieg je over het Himalaya gebergte, het uitzicht in fenomenaal. Bhutan is een traditioneel land en dit is goed te zien in het dagelijkse leven. Veel mensen dragen nog klederdracht en leven nog volgens de eeuwenoude tradities. Vanuit Paro reis je naar het iets noordelijker gelegen Thimphu, de hoofdstad van het land. In Thimphu moet je een bezoek hebben gebracht aan de burcht. Dit is tevens het regeringsgebouw van Bhutan. Vanuit Thimphu reis je door het Nationale Park Jigmy Singy Wanchuk richting Punakha. De natuur in dit gebied is echt prachtig. Naast de meest uiteenlopende planten, kun je hier ook genieten van de bijzondere populatie aan dieren. Na Punakha reis je door naar Trongsa. Onderweg kom je vele fraaie kloosters tegen en natuurlijk ook weer de prachtige natuur van Bhutan. Via het Black Mountains National Park, gelegen in het hart van Bhutan, kom je aan in Jakar. Onderweg naar Jakar reis je op een hoogte van ruim 3000 meter. Na Jakar wordt het berggebied erg grillig en steil. Diepe ravijnen en steile hellingen wisselen elkaar hier af. De reis naar Mongar is daarom een spectaculair hoogtepunt van de rondreis. Hierna reis je door naar Trashigang. In deze regio kun je heerlijk wandelen en genieten van de natuur. Ten oosten van Trawshigang bezoek je het Sakteng Wildlife Sanctuary. Door de plaatselijke bevolking wordt dit gebied gezien als de woonplaats van de Yeti, de mythische verschrikkelijke sneeuwman. De reis brengt je nu naar het zuiden van Bhutan, richting Sandrup Jonkhar. Hier kun je per jeep op safari gaan. Geniet van de natuur en de prachtige dorpjes. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan het noorden van India. In het Royal Mansas National Park kun je genieten van de aanwezigheid van vele bijzondere dieren. Beren, luipaarden en tijgers zul je hier tegen kunnen komen. Hierna brengt de rondreis je terug naar het vliegveld van Paro.
Duur reisroute: 24 dagen
Beste reistijd: voor- en najaar
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's Voor meer informatie over de highlights van deze prachtige rondreis door Bhutan, kun je gebruik maken van de informatie op de digitale kaart hier op de site.
Duur reisroute: 24 dagen
Beste reistijd: voor- en najaar
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's Voor meer informatie over de highlights van deze prachtige rondreis door Bhutan, kun je gebruik maken van de informatie op de digitale kaart hier op de site.

Rondreis Bhutan

  • Geen rondreis gevonden?

    Je ideale verre reis naar AziŽ nog niet ontdekt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen Thailand, China, India en overige reisbestemmingen vol cultuur en avontuur.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.