Populaire route Bali

Route: blauw
Highlights: De rondreis over het prachtige Indonesische eiland Bali start in de hoofdstad Denpasar gelegen in het zuidelijke gedeelte van het eiland. Vanuit Denpasar reis je naar Sanur. Hier vind je de fraaie en zeer indrukwekkende stranden. Je waant je echt op een tropisch eiland. De zee leent zich hier ook uitstekend voor uiteenlopende watersporten. In de omgeving van Sanur kun je ook op vele plaatsen gaan raften. Een zeer avontuurlijke en actieve manier om te genieten van het landschap. Hierna reis je door naar het stadje Ubud, waar je kunt genieten van invloeden van de Hindoe cultuur en van het werk van de vele kunstenaars die je hier tegenkomt. Op weg naar Candidasa, kun je geniet van het prachtige landschap. Je bezoekt hier vele fraaie grotten. Een bezoek aan de oude stad Klungklung mag zeker niet ontbreken. Aangekomen in Candidasa, kun je weer genieten van de fantastische stranden en de uitstekende voorzieningen. De reis neemt je nu mee naar het noorden van het eiland Bali. Onderweg kom je vele fraaie oude tempelcomplexen tegen en het landschap is werkelijk adembenemende mooi. Als je in de badplaats Lovina aankomt moet je zeker de dolfijnen hebben gezien die voor de kust leven. Hierna reis je naar het zuiden van Bali, naar het schiereiland Benoa. Hier vind je prachtige ressorts en vele uitstekende restaurantjes. Geniet hier van de heerlijke Indonesische keuken. Vanuit Benoa kun je ook diverse excursies ondernemen. Een bezoek aan de stad Kuta is zeker de moeite waard.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 14 dagen
Beste reistijd:mei t/m september
Groepsreis of Individueel: groepsreis
Extra's: Maak gebruik van de informatie op de digitale kaart hier op de site. Lees meer over de hoogtepunten van deze schitterende rondreis op het eiland Bali en kom al helemaal in de sfeer.

Rondreis Bali

  • Geen rondreis gevonden?

    Je ideale verre reis naar AziŽ nog niet ontdekt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen Thailand, China, India en overige reisbestemmingen vol cultuur en avontuur.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.