Populaire route Zimbabwe

Route: blauw
Highlights: Zimbabwe is een fascinerend land in Afrika. Tijdens een rondreis door Zimbabwe breng je een bezoek aan de vele natuur- en wildparken die het land rijk is. In al deze parken zullen je je kunnen verbazen over de pracht en praal van de natuur. De rondreis start in het noordwesten van Zimbabwe in Victoria Falls City. Voordat je verder Zimbabwe inreist, breng je natuurlijk ook een bezoek aan de beroemde Victoria waterval, de breedste van heel Afrika. Hierna reis je door naar Mana Pools National Park. Hier vind je vele natte gebieden. De regen die valt in het regenseizoen blijft hier staan in grote meer en de Zambezi rivier stroomt ook door dit gebied. Dit water zorgt ervoor dat het gebied zeer in trek is bij dieren. In dit park vind je dan ook een diversiteit aan dieren. Geniet van giraffen, olifanten, maar ook luipaarden en leeuwen leven in dit gebied. Na Mana Pools, reis je door naar het Matusadona National Park. Dit park ligt aan de boorden van het Kariba meer. Je kunt hier op safari gaan, onder leiding van een ervaren gids en geniet van de diverse dieren die hier leven. Door haar ligging, kun je in het Matusadona National Park ook genieten van de aanwezigheid van nijlpaarden en krokodillen. Het laatste natuurpark dat je bezoekt in Zimbabwe is het Hwange National Park. Geniet hier van de grote populatie olifanten, maar je kunt hier ook indrukwekkende neushoorns tegenkomen. Hwange National Park is een prachtige afsuiting van je rondreis door Zimbabwe.
Duur reisroute: 12-16 dagen
Beste reistijd: juni t/m september
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's De natuur in Zimbabwe is in een woord prachtig. Tijdens je rondreis door Zimbabwe, moet je een bezoek hebben gebracht aan de vele Nationale Parken. Geniet van de olifanten, neushoorns, leeuwen of giraffen die hier leven. Voor meer highlights van rondreizen door Zimbabwe, kun je gebruik maken van de informatie op de digitale kaart hier op de site.

Rondreis Zimbabwe

  • Geen rondreis gevonden?

    Je perfecte maatwerk rondreis of groepsreis Afrika nog niet gevonden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen Zuid Afrika, NamibiÔŅĹ, Marokko, Egypte, Tanzania en overige Afrikaanse bestemmingen per e-mail als eerste.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.