Populaire route Tunesie

Route: blauw
Highlights: TunesiŽ, gelegen in het noorden van Afrika is een land om te ontdekken tijdens een rondreis. Het land kent vele fraaie bezienswaardigheden en een prachtige natuur. De reis start in de havenstad Monastir. Monastrir is een oude historische stad gelegen aan de oostkust van TunesiŽ. Onderweg naar Tozeur, reis je langs Kairouan, Sbeitla en Gafsa. Deze oude steden moet je gezien hebben. Geniet van de moskeeŽn, souks en de dadelpalmbomen in dit gebied. Vanuit Tozeur kun je excursies ondernemen naar onder andere Tamerza. Deze eeuwenoude bergoases is een van de higlights van je reis. De reis gaat nu richting Douz. Je reist over het grote zoutmeer van heel Afrika. Het Chott El Jerid is een zeer indrukwekkende ervaring. Aangekomen in Douz, sta je aan de rand van de immense Sahara woestijn. Per kameel kun je de woestijn in trekken en je verbazen over de indrukwekkende zandduinen in dit gebied. Sfax is de oude havenstad aan de Middellandse zee. Vanaf Sfax reis je langs de kust weer naar het noorden van TunesiŽ. Bij Hammamet, kun je even bijkomen van de rondreis en heerlijk op het stranden genieten van het weer en de Golf van Hammamet. Via de hoofdstad Tunis, reis je naar Carthago. Deze oude stad kent een mythisch karakter en heeft een zeer lange en indrukwekkende geschiedenis. Na Carthago, reis je terug naar Monastir, waar je rondreis weer eindigt.
Duur reisroute: 8-10 dagen
Beste reistijd: voor- en najaarr
Groepsreis of individueel: individueel
Extra's Ontdek de verassende schoonheid en onbekende plekjes van Tunesie tijdens deze rondreis. Klik op de digitale kaart voor meer informatie over deze reis en kom al helemaal in de stemming. Tunesie is misschien niet het meest voor de hand liggende land voor een rondreis, maar het land is zo veelzijdig dat het je zal doen verbazen.

Rondreis Tunesie

  • Geen rondreis gevonden?

    Je perfecte maatwerk rondreis of groepsreis Afrika nog niet gevonden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen Zuid Afrika, NamibiÔŅĹ, Marokko, Egypte, Tanzania en overige Afrikaanse bestemmingen per e-mail als eerste.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.