Populaire route Togo

Route: blauw
Highlights: De rondreis door het West-Afrikaanse Togo, brengt je ook in buurland Benin. De twee kleine landen zijn samen uitstekende te bezoeken. De rondreis start in de hoofdstad van Togo, Lome. Lome is een leuke en zeer levendige havenstad in het zuiden van Togo. Vanuit Lome reis je naar Klouto. Dit is een zeer groene regio, die beroemd is vanwege haar bossen. In de Klouto regio ga je ook kamperen. De combinatie van bos en prachtige bergen, zorgen voor een indrukwekkende ervaring. Hier na reis je naar het cacaogebied van Togo: Badou. Hier moet je ook de Akloa watervallen hebben bezocht. Hierna reis je naar het noorden van Togo richting Sokode. In de omgeving van Bassar, breng je de nacht weer buiten door. Vanuit het noorden van Togo reis je naar het Atakora gebergte in Benin. De eerste dagen in Benin staan in het teken van het leren kennen van de cultuur van diverse stammen. Na deze bijzondere en indrukwekkende ervaring, kom je aan in Natitingou. In de stad Ketou ontmoet je de koning van Yoruba. Een hele eer en een bijzondere ervaring. Per boot reis je naar het dorp Ganvie. Ganvie is beroemd vanwege het feit dat het dorp op palen is gebouwd. De rondreis is bijna ten einde en je zet koers richting de zuidelijke kust. In Grand Popo kun je genieten van zon, zee en strand. Na enkele dagen aan het strand, reis je naar Cotonou, het eindpunt van de reis.
Duur reisroute: 23 dagen
Beste reistijd: december t/m maart
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's Ontdek dit prachtige gedeelte van Afrika, tijdens een rondreis door Togo en Benin. Voor meer informatie over de highlights van deze prachtige reis, kun je gebruik maken van de digitale kaart hier op de site.

Rondreis Togo

  • Geen rondreis gevonden?

    Je perfecte maatwerk rondreis of groepsreis Afrika nog niet gevonden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen Zuid Afrika, Namibi�, Marokko, Egypte, Tanzania en overige Afrikaanse bestemmingen per e-mail als eerste.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.