Populaire route Tanzania

Route: blauw
Highlights: Aan de oostkust van Afrika ligt het prachtige land Tanzania. Een rondreis door veelzijdig Tanzania heeft veel te bieden en zit vol met prachtig natuurschoon. De rondreis start in de Arusha en neemt je daarna mee naar het Serengeti National Park. In dit beroemde en zeer grote park kun je geniet van de typische Afrikaanse flora en fauna. Olifanten, giraffen zebra's, leeuwen, al deze dieren leven in het immense Serengeti park. Onder leiding van ervaren gidsen ga je op ontdekking in dit gebied. Na het Serengeti park reis je iets zuidelijker naar het Ngorongoro park. In dit park ontmoet je de lokale Masai stam. Ontdek hoe dit eeuwenoude volk leeft met en in de natuur. Een bijzondere en sensationele ervaring. Bij het nationale park Lake Manyara kom je aan bij een bijzondere nijlpaarden kolonie en verder kun je hier geniet van het prachtige meer, waar een divers aanbod van vogels te vinden is. Het nationale park Tarangire, is beroemd vanwege haar grote olifantenpopulatie. In Tanzania staat ook de hoogste berg van heel Afrika, natuurlijk reis je naar deze bij zesduizend meter hoge berg. Het is zelfs mogelijk om deel te nemen aan een wandeltocht op de berg. Hierna reis je naar de kust, richting havenstad Dar es Salaam, met prachtig uitzicht over de Indische oceaan. Lang blijf je echter niet in de stad, want je reist door naar het Selous National Park ten zuiden van Dart es Salaam. Aangekomen in Selous ga je op safari om te genieten van de diverse flora en fauna. Via Morogoro brengt de reis je naar de prachtige afsluiter van je verblijf in Tanzania. Je brengt de laatste dagen namelijk af op het prachtige tropische eiland Zanzibar. Geniet van de prachtige stranden of ga snorkelen in de Indische oceaan. Zanzibar is een schitterende afsluiting, van een top rondreis door Tanzania.
Duur reisroute: 21 dagen
Beste reistijd: juni t/m september
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's maak gebruik van de informatie op de digitale kaart, als je meer wilt weten over de highlights van deze rondreis door het prachtige Afrikaanse land Tanzania.

Rondreis Tanzania

  • Geen rondreis gevonden?

    Je perfecte maatwerk rondreis of groepsreis Afrika nog niet gevonden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen Zuid Afrika, Namibi�, Marokko, Egypte, Tanzania en overige Afrikaanse bestemmingen per e-mail als eerste.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.