Populaire route Swaziland

Route: blauw
Highlights: Tussen Mozambique en Zuid-Afrika, ligt het kleine Swaziland. Een rondreis door Swaziland zal in het teken staan van de prachtige natuur van het land. Je reist langs vele mooie natuur- en wildparken, waar je een ongekende diversiteit aan flora en fauna kunt bewonderen. In het Mlilwane Wildlife Sanctuary vind je diverse soorten vogels, maar ook antilopen en giraffen. Het is in dit wildpark zelfs mogelijk om te gaan kamperen. Hierna reis je naar het Mkhaya Game Reserve. Hier vind je neushoorns, buffels en natuurlijk olifanten. Ga per jeep en onder leiding van een ervaring gids het gebied in en geniet van de prachtige natuur. Verder naar het noordoosten, kom je aan in Hlane Royal National Park, het grootste wildpark van heel Swaziland. Vanuit Hlane reis je naar het noordwesten, naar het Phophonyane Nature Reserve. Hier kun je uitstekend wandelen en bezoek je de vele watervallen, waar dit gebied beroemd mee is geworden. Het Malolotja Nature Reserve kent vele bergen en de natuur is hier heel groen. Het is de laatste halte van je rondreis door het prachtige Swaziland.
Duur reisroute: 14 dagen
Beste reistijd: juni t/m september
Groepsreis of individueel: indiviueel- en groepsreis
Extra's Swaziland een klein, maar zeer zeker prachtig land in het zuiden van Afrika. Tijdens deze rondreis bezoek je vele wildparken en kun je genieten van de schitterende natuur. Wil je nu al meer lezen over de highlights van Swaziland? Maak dan gebruik van de informatie, die je eenvoudig en snel kunt vinden op de digitale kaart hier op de site.

Rondreis Swaziland

  • Geen rondreis gevonden?

    Je perfecte maatwerk rondreis of groepsreis Afrika nog niet gevonden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen Zuid Afrika, NamibiÔŅĹ, Marokko, Egypte, Tanzania en overige Afrikaanse bestemmingen per e-mail als eerste.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.