Populaire route Seychellen

Route: blauw
Highlights: Middenin de Indische oceaan liggen de eilanden van de Seychellen. Deze bijzondere bestemming, staat bol van de hoogtepunten. Je reist naar het hoofdeiland Mahe, waar je enkele dagen verblijft. Op het eiland vind je prachtige stranden, waar je heerlijk kunt genieten. Vanaf Mahe reis je naar de noordelijk gelegen eilanden La Digue en Praslin. Op beide eilanden vind je de schitterende tropische zandstranden. Het lijkt alsof je zo de film inloopt. Deze natuurpracht ken je eigenlijk alleen van de film en televisie. Naast de stranden hebben de eilanden nog meer te bieden. Op Praslin vind je de palmboom met de grootste kokosnoten ter wereld. Deze soort groeit alleen op Praslin eiland. Bird Island is het meeste noordelijke eiland van de Seychellen. Het is maar een klein eiland, maar met een prachtige natuur. Voor de kust van het eiland vind je fraaie koraalriffen. Bird Island, heet natuurlijk niet voor niks zo. Op het eiland vind je ook grote vogelkolonies, die vaak op doorreis, op Bird Island verblijven. Het volgende eiland is Silhoutte voor de westkust van het eiland Mahe. Hier kun je in een van de luxe resorts verblijven en heerlijk genieten van het tropische leven. Op het eiland vind je ook plantages. Naast koffie wordt er vanille, cacao en kaneel verbouwd. Na Silhoutte reis je naar Victoria, de hoofdstad van de Seychellen, op het eiland Mahe. Onder Victoria breng je een bezoek aan het Morne Seychelles National Park, geniet van de prachtige natuur in dit park. Voor de noordkust van Mahe ligt het eiland Saint Anne, onderdeel van het Sainte Anne Marine Nationaal Park. De 6 eilanden die bij het park horen kennen een fraaie flora en fauna. Hierna reis je terug naar het vliegveld op Mahe voor de terugreis naar Nederland.
Duur reisroute: 12-16 dagen
Beste reistijd: juni t/m september
Groepsreis of individueel: indiviueel- en groepsreis
Extra's Een onvergetelijke rondreis langs de prachtige eilanden van de Seychellen, is een avontuur dat loopt van het ene naar het andere hoogtepunt. Voor meer informatie over deze fraaie highlights, kun je gebruik maken van de informatie op de digitale kaart hier op de site.

Rondreis Seychellen

  • Geen rondreis gevonden?

    Je perfecte maatwerk rondreis of groepsreis Afrika nog niet gevonden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen Zuid Afrika, NamibiÔŅĹ, Marokko, Egypte, Tanzania en overige Afrikaanse bestemmingen per e-mail als eerste.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.