Populaire route Rwanda

Route: blauw
Highlights: Rwanda is een prachtig land in centraal Afrika. De natuur is hier nog echt ongerept en het land is ook nog niet heel toeristisch. Dit zorgt ervoor dat je tijdens je rondreis langs de fraaie natuurparken, optimaal kunt genieten van het authentieke Rwanda. Vanuit de hoofdstad Kigali reis je naar het Ihema meer in het Akagera National Park. Dit prachtige meer in het oosten van Rwanda kent een zeer veelzijdige flora en fauna. Je zult hier zeker krokodillen en nijlpaarden tegenkomen. Vanaf meer Ihema reis je door het Akagera National Park. Een fraai, maar zeker nog niet druk bezocht, park. Tijdens je verblijf in Akagera, ga je of safari en zult je verbazen over de grote hoeveelheden wild. Zebras, luipaarden giraffen en natuurlijk olifanten leven allen in het park. Vanuit het oosten reis je nu naar het westen naar het Parc National des Volcans. In dit wildpark staat diverse actieve vulkanen. Het landschap in des Volcanes is echt adembenemend mooi. Hoogtepunt van je bezoek aan des Volcanes, en de hele rondreis, is de zoektocht naar de gorillas van dit gebied. Een ontmoeting met deze bedreigde diersoort zal je doen verbazen. Het landschap en de dieren, zorgen voor heel bijzondere sfeer. Hierna reis je door naar Nyungwe Forest. Onder leiding van een ervaring gids ga je in dit gebied op zoek naar de Chimpansees. Het Nyungwe Forest is een enorm bergregenwoud. Het aanbod van flora en fauna is sensationeel. Geniet van de natuur in haar volle glorie. Na deze bijzondere ontmoetingen en onvergetelijke ervaringen in de binnenlanden van Rwanda, reis je weer terug naar hoofdstad Kigali, waar deze rondreis eindigt.
Duur reisroute: 12 dagen
Beste reistijd: het gehele jaar
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's Een rondreis door de ongerepte natuur van Rwanda staat bol van de hoogtepunten. Geniet van de prachtige natuur en natuurlijk van de ontmoeting met de gorillas. Voor meer informatie over de highlights van deze kun je gebruik maken van de informatie op de digitale kaart hier op de site

Rondreis Rwanda

  • Geen rondreis gevonden?

    Je perfecte maatwerk rondreis of groepsreis Afrika nog niet gevonden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen Zuid Afrika, NamibiÔŅĹ, Marokko, Egypte, Tanzania en overige Afrikaanse bestemmingen per e-mail als eerste.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.