Populaire routes Oeganda

Route: blauw
Highlights: Ontdek de prachtige natuur van Oeganda tijdens deze rondreis door Afrika. Naast Oeganda reis je ook door buurland Kenia. Geniet in de Nationale Parken van de prachtige natuur. In beide landen bezoek je de fraaiste parken. Denk hierbij aan het Queen Elizabeth National Park of het Bwindi Impenetrabele Forest National Park in Oeganda en het Masai Mara National Reserve en het Samburu Nationale Reserve in Kenia. Tijdens je reis verblijf je in zeer comfortabele lodges. Een zeer avontuurlijke reis, met alle comfort en luxe die je je maar kunt wensen.
Duur reisroute: 17 dagen
Beste reistijd: najaar- en zomer
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's deze rondreis neemt je mee naar het prachtige Oeganda. Geniet van de schitterende natuur in de diverse Nationale Parken en leer veel over de levenswijze van de gorillas. Voor meer informatie over de hoogtepunten van deze rondreis door Oeganda, kun je gebruik maken van de informatie die je eenvoudig kunt vinden op de digitale kaart hier op de site.

Route: rood
Highlights: Oeganda is een ideaal land voor een prachtige natuurrondreis. Vanuit de stad Entebbe, gelegen aan het grote Victoria meer, reis je naar de hoofdstad Kampala. Vanuit Kampala rijd je naar het Murchison Falls National Park ten noorden van de hoofdstad. In het park kun je genieten van de zeer diverse natuur. In het park liggen ook grote moerasgebieden. De kans is groot dat je hier kunt genieten van de aanwezigheid van nijlpaarden. In het Kibale Forest National Park wisselen oerwouden en savannes elkaar af en je vindt hier veel wild. Olifanten, antilopen en apen zul je hier zeker tegenkomen. Een sensationeel hoogtepunt van je reis door Oeganda, is het bezoek aan het Queen Elizabeth National Park. Het aanbod van wilde dieren is hier heel erg groot. Giraffen, nijlpaarden, diverse soorten apen, zebras en olifanten leven allen in dit prachtige wildpark. De reis neemt je nu mee naar het zuidwesten en je bezoekt het Mgahinga National Park. Het park is beroemd vanwege haar grote populatie gorillas. Na Mgahinga, reis je verder naar Lake Mburo. Een klein maar zeer fraai natuurpark in Oeganda. De reis gaat verder richting de stad Jinja aan de boorden van het Victoria meer. De rivier de Witte Nijl vind vlakbij de stad zijn oorsprong en het is mogelijk om het gebied per boot te gaan verkennen. Bij Jinja kun je ook even bijkomen van alle indrukken van de afgelopen dagen. Bij Jinja vind je namelijk ook een golfbaan en je kunt ook lekker gaan zeilen op het Victoria meer. Jinja is ook de laatste halte tijdens deze rondreis. Vanuit de stad reis je terug naar het vliegveld van Entebbe.
Duur reisroute: 21 dagen
Beste reistijd: najaar- en zomer
Groepsreis of individueel: individuele maatreis
Extra's Geniet van de prachtige natuur tijdens deze luxe maatwerk reis naar Oeganda. Wil je alvast meer weten over de highlights van deze onvergetelijke reis? Maak dan gebruik van de informatie die je snel en eenvoudig kunt vinden op de digitale kaart hier op de site.

Rondreis Oeganda

  • Geen rondreis gevonden?

    Je perfecte maatwerk rondreis of groepsreis Afrika nog niet gevonden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen Zuid Afrika, NamibiÔŅĹ, Marokko, Egypte, Tanzania en overige Afrikaanse bestemmingen per e-mail als eerste.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.