Populaire route Mauritius

Route: blauw
Highlights: In de Indische oceaan ligt het heerlijke eiland Mauritius. Tijdens deze reis kun je zo optimaal mogelijk genieten van alle fraaie facetten van dit tropische eiland. Vanuit de hoofdstad Port Louis, kun je het eiland uitstekend ontdekken. Reis naar het zuiden richting Rose Hill, de tweede stad van het eiland. Vanuit Rose Hill, reis je naar Flic en Flac, een van de mooiste stranden van heel Mauritius. Geniet hier van zon, zee en strand in een onvergetelijke tropische omgeving. Die Witte stranden en die blauwe zee uit de film, het bestaat echt. De reis gaat verder naar het zuiden van Mauritius. Via Surinam, gelegen aan de fraaie zuidkust, reis je via het oosten van het eiland weer naar boven. In het noorden bezoek je Poste de Flacq en Goodlands. Aangekomen in Grand Baie, kun je weer genieten van de stranden. Heel bijzonder is het feit, dat je per helikopter vanuit Grande Baie naar de kleine eilandjes voor de kust kunt vliegen. Geniet vanuit de lucht van het uitzicht van dit wonderlijke eiland. De rondreis op het eiland Mauritius eindigt weer in hoofdstad Port Louis. Vanuit Poirt Louis reis je naar het Sir Seewoosagur Ramgoolam vliegveld, voor de reis terug naar Nederland.
Duur reisroute: 14-20 dagen
Beste reistijd: juni t/m augustus
Groepsreis of individueel: individueel
Extra's op het prachtige eiland Mauritius, kun je heerlijk genieten tijdens deze fraaie rondreis. Wil je meer lezen over de hoogtepunten van deze reis? Maak dan gebruik van de informatie, die je eenvoudig en snel kunt vinden met behulp van de digitale kaart hier op de site.

Rondreis Mauritius

  • Geen rondreis gevonden?

    Je perfecte maatwerk rondreis of groepsreis Afrika nog niet gevonden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen Zuid Afrika, NamibiÔŅĹ, Marokko, Egypte, Tanzania en overige Afrikaanse bestemmingen per e-mail als eerste.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.