Populaire route Mali

Route: blauw
Highlights: Deze rondreis door het Afrikaanse land Mali, kent een zeer afwisselend programma. In deze voormalige Franse kolonie, start de rondreis in de hoofdsta Bamako. Je kunt heerlijk slenteren over de vele marktjes die je overal in de stad tegenkomt. De mensen zijn zeer vriendelijk en geven de stad een speciale sfeer. Na Bamako begint het avontuur in de prachtige natuur van Mali. Geniet van Farako watervallen en het prachtige landschap in dit gedeelte van het land. Aangekomen in Bankass begin je aan een prachtige wandelreis door de bergen. Dit indrukwekkende rotsgebied mag gerust een van de hoogtepunten van je reis door Mali genoemd worden. Na de bergen, reis je richting de rivier de Niger. Vanaf het water heb je een prachtig uitzicht op de natuur langs de rivier. Erg leuk is je bezoek aan het stadje Timboektoe. Het bestaat dus echt en je vind in de stad nog vele oude gebouwen uit de Franse koloniale tijd. Na Timboektoe begint de oneindige Sahara woestijn. Timboektoe is dus een belangrijke laatste halte voor woestijnreizigers. Rondreizen door Mali is een onvergetlijke sensatie.
Zwaarte reis: easy/medium
Duur reisroute: 22 dagen
Beste reistijd:november t/m februari is het klimaat mild en 's avonds koud. Van juni t/m oktober kan het heet zijn en valt er soms een tropische bui.
Groepsreis of Individueel: groepsreis
Extra's: wil je meer lezen over de highlights van deze rondreis door het prachtige Afrikaanse land Mali? Maak dan gebruik van de informatie die je kunt vinden op de digitale kaart hier op de site.

Rondreis Mali

  • Geen rondreis gevonden?

    Je perfecte maatwerk rondreis of groepsreis Afrika nog niet gevonden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen Zuid Afrika, NamibiÔŅĹ, Marokko, Egypte, Tanzania en overige Afrikaanse bestemmingen per e-mail als eerste.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.