Populaire route Lesotho

Route: blauw
Highlights: Lesotho is een bijzonder fraai land, dat geheel omringd wordt Zuid-Afrika. Kenmerkend voor het land, is haar bergachtig karakter. Heel Lesotho ligt ruim boven de duizend meter. Deze rondreis start in de hoofdstad van Lesotho, Maseru. Hierna reis je naar het zuiden, richting Mafeteng. Deze regio is nog niet heel toeristisch en je kunt genieten van het landschap en de gastvrijheid van de plaatselijke bevolking. Na Mefeteng, reis je nog zuidelijker naar Mohales Hoek. Langs de grens met Zuid-Afrika, reis je nu richting het Sehlabathebe National Park in het oosten van Lesotho. In dit prachtige, groene nationale park kun je genieten van de fraaie natuur. De reis brengt nu weer naar het noorden van Lesotho. Je bent hier in het gebied van de beroemde Drakensbergen en komt uiteindelijk aan in Mokhotlang, een klein stadje in Lesotho. Hierna reis je weer richting Maseru, maar voordat je daar aankomt breng je nog een bezoek aan de Morija in de Maloti mountains. Je bent hier in het hoogste gedeelte van Lesotho.
Duur reisroute: 8-14 dagen
Beste reistijd: voorjaar
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's Een rondreis door Lesotho is een prachtige ervaring. Geniet van het berglandschap in dit fraaie stukje van zuidelijk Afrika. Een rondreis door Lesotho is ook uitstekend te combineren met een rondreis door Zuid-Afrika. Als je meer wilt lezen over de hoogtepunten van reizen in Lesotho, dan kun je gebruik maken van de informatie op de digitale kaart hier op de site.

Rondreis Lesotho

  • Geen rondreis gevonden?

    Je perfecte maatwerk rondreis of groepsreis Afrika nog niet gevonden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen Zuid Afrika, NamibiÔŅĹ, Marokko, Egypte, Tanzania en overige Afrikaanse bestemmingen per e-mail als eerste.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.