Populaire route Kenia

Route: blauw
Highlights: Een rondreis door het prachtige land Kenia is een bijzonder ervaring. Geniet van de gastvrijheid van de mensen, de heerlijke drukte in de steden, maar ook van de ongerepte natuur van dit fraaie land. Het avontuur in Kenia start in de hoofdstad Nairobi en neemt je mee naar de meest leuke plekken van het land. Geniet van de schitterende wildlife in de diverse Nationale Parken die Kenia rijk is. Sta oog in oog met zebra's giraffen of olifanten en ervaar hoe deze dieren in het wild leven. Erg bijzonder is het bezoek aan de Masai stam. Leer meer over de levenswijze van deze mensen en ervaar hoe zij met de natuur omgaan. Een rondreis door Kenia heeft enorm veel te bieden. Een ding is zeker, een bezoek aan Kenia is een herinnering voor het leven.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 12 of 22 dagen
Beste reistijd:juni t/m oktober
Groepsreis of Individueel: groepsreis
Extra's: voor een onvergetelijke rondreis door het prachtige Afrikaanse landschap ben je in Kenia op je juiste plaats. Wil je meer lezen over de hoogtepunten van deze ontdekkingreis langs de meeste fraaie plekken in Kenia? Klik dan op de digitale kaart en lees alles over de highlights van deze rondreis.

Rondreis Kenia

  • Geen rondreis gevonden?

    Je perfecte maatwerk rondreis of groepsreis Afrika nog niet gevonden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen Zuid Afrika, Namibi�, Marokko, Egypte, Tanzania en overige Afrikaanse bestemmingen per e-mail als eerste.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.