Populaire route KaapverdiŽ

Route: blauw
Highlights: Voor de westkust van Afrika, in de Atlantische oceaan liggen de eilanden van Kaapverdie. Deze vroegere Portugese kolonie kent vele fraaie bezienswaardigheden en plekjes die je zeker gezien moet hebben. Tijdens deze rondreis bezoek je zowel de zuidelijke als de noordelijke eilanden van Kaapverdie. De reis begint op het eiland Santiago. Je bezoekt natuurlijk de hoofdstad Praia. Deze oude stad was een belangrijke havenplaats in de geschiedenis en kent nog vele Portugese invloeden. Op het eiland Santiago verblijf je het dorpje Rui Vaz, centraal op het eiland glegen. Vanuit Rui Vaz, kun je de komende dagen heerlijke wandelingen maken over het fraaie eiland. Via de havenplaats Mindelo in het noorden van het eiland, brengt de boot je naar het noordelijke eiland Santo Antao. Op het eiland kun je diverse wandeltochten ondernemen. Het landschap is zeer divers en je vind je vele koffie plantages. Onvergetelijk is de wandeling langs de grillige rotskust. Geniet van de uitzichten vanaf de bergen of geniet van de sfeer in de kleine vissersdorpjes op het eiland. Hierna reis je weer naar de zuidelijke eilanden en komt aan op het eilandje Fogo. Hier vind je de vulkaan Pico do Fogo. Deze, nog steeds, actieve vulkaan is een waar wonder der natuur. De vulkaan zorgt er ook voor dat de grond op het eiland Fogo erg vruchtbaar is en je vind hier dan ook veel wijngaarden. Na dit natuurschoon op Fogo, reis je weer naar Santiago waar je de laatste dag nog even lekker bij kan komen in hoofdstad Praia.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 2 weken
Beste reistijd: voor- en najaar
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's voor meer informatie over de highlights van deze rondreis op de Kaapverdische eilanden, kun je gebruik maken van de digitale kaart hier op de site. Lees meer over de allerleukste plekjes en bijzondere bezienswaardigheden in Kaapverdie.

Rondreis KaapverdiŽ

  • Geen rondreis gevonden?

    Je perfecte maatwerk rondreis of groepsreis Afrika nog niet gevonden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen Zuid Afrika, NamibiÔŅĹ, Marokko, Egypte, Tanzania en overige Afrikaanse bestemmingen per e-mail als eerste.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.