Populaire route Egypte

Route: blauw
Highlights: Kijk je ogen uit en verbaas je over de drukte en levendigheid in de wereldstad Cairo, verbaas je over de schoonheid van de tempels van Abu Simbel, het dal der koningen bij Luxor is de begraafplaats van vele faraos, bij El Gouna maak je per boot een tocht over de schitterende Rode Zee. Duiken of snorkelen behoren hier ook tot de mogelijkheden., als je echt wilt genieten van de onderwaterwereld, dan moet je gaan snorkelen bij Dahab, absoluut hoogtepunt is de wandeling op de Mozesberg bij St. Catharina.
Zwaarte reis: easy
Duur reisroute: 15 dagen
Beste reistijd: in en rond de zomer
Groepsreis of Individueel: groepsreis
Extra's: Voor meer informatie over de leukste plekjes en bijzondere bezienswaardigheden in Egypte, kun je gebruik maken van de digitale kaart hier op de site. Lees alles over de hoogtepunten van deze onvergetelijke rondreis door het prachtige Egypte.

Rondreis Egypte

  • Geen rondreis gevonden?

    Je perfecte maatwerk rondreis of groepsreis Afrika nog niet gevonden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen Zuid Afrika, Namibi�, Marokko, Egypte, Tanzania en overige Afrikaanse bestemmingen per e-mail als eerste.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.