Populaire route Burkina Faso

Route: blauw
Highlights: In het westen van Afrika ligt het land Burkina Faso. De hoofdstad Ouagadougou ligt centraal in het land en is het begin- en eindpunt van je rondreis door dit facinerende land. De reis neemt je eerst mee naar het noorden van Burkina Faso, richting de stad Dori. Via Gorum Gorum, kom je aan in Oursie. Je bent nu in het hart van de Sahel. Het landschap is droog en vormt de overgang naar de immense Sahara woestijn. Bij het dorpje Markoy ga je de nacht doorbrengen in de buitenlucht. Een heel speciale ervaring. Na het indrukwekkende landschap van de Sahel reis je weer naar het zuiden richting Bogande. Bij Pama en het gelijknamige nationale park kampeer je weer in de natuur, waarna je terug reist naar Ougadougou.
Duur reisroute: 14 dagen
Beste reistijd: september en oktober
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's Voor meer informatie over deze rondreis door het prachtige Burkino Faso, kun je gebruik maken van de informatie die je snel en eenvoudig kunt vinden met behulp van de digitale kaart hier op de site.

Rondreis Burkina Faso

  • Geen rondreis gevonden?

    Je perfecte maatwerk rondreis of groepsreis Afrika nog niet gevonden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen Zuid Afrika, NamibiÔŅĹ, Marokko, Egypte, Tanzania en overige Afrikaanse bestemmingen per e-mail als eerste.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.