Populaire route Botswana

Route: blauw
Highlights: Vanuit Livingstone in buurland Zambia, het begin- en eindpunt van deze prachtige natuur rondreis, reis je naar het Chobe National Park. Geniet hier van de natuur in haar volle glorie. Het gebied is groen en vruchtbaar door de aanwezigheid van de rivier. Per boot kun je op safari gaan. Dit gebied is beroemd vanwege haar grote olifantenpopulatie. Verder vind je er een zeer divers aanbod van wilde dieren. Chobe National Park is een ware parel van Afrika. Hierna reis je verder naar het zuiden richting Savuti. Per jeep ga je hier op safari. Leeuwen, olifanten en antilopen zul je hier zeker tegenkomen. Via de prachtige Okovango delta, waar je prachtige boottochten kunt maken, reis je naar het wildpark Naxi Pan. In dit wildpark verblijf je een aantal dagen in de natuur. Hierna staat een bezoek aan het Makgadikgadi Pan National Park op het programma. Hier bezoek vind je een van grootste zoutvlaktes ter wereld. Deze regio is ook beroemd vanwege haar vogelpopulatie. Helaas, komt er dan ook een einde aan de rondreis in Botswana. Je reist terug naar Livingstone in Zambia, maar niet voordat je de Victoria Falls watervallen hebt gezien. Dit wonder der natuur is de breedste waterval van heel Afrika. Mooier kun je deze natuur rondreis eigenlijk niet afsluiten.
Duur reisroute: 18 dagen
Beste reistijd: mei t/m septmeber
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's maak gebruik van de digitale kaart hier op de site als je meer wilt lezen over de highlights van deze reis door Botswana. Klik op een bestemming of regio en je krijgt heel overzichtelijk meer informatie over de activiteiten die je hier kunt ondernemen.

Rondreis Botswana

  • Geen rondreis gevonden?

    Je perfecte maatwerk rondreis of groepsreis Afrika nog niet gevonden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen Zuid Afrika, NamibiÔŅĹ, Marokko, Egypte, Tanzania en overige Afrikaanse bestemmingen per e-mail als eerste.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.