Populaire route Angola

Route: blauw
Highlights: Angola is een leuk en zeer interessant land, gelegen aan de westkust van Afrika aan de Atlantische oceaan. Vanuit de bijzondere hoofdstad Luanda reis je langs vrijwel alle bezienswaardigheden van Angola. Geniet van de prachtige natuur bij het Quissama park en ontdek dit gebied per boot. Bij het stadje Sumbe ligt de fraaie Binga waterval en in dit gebied kun je genieten van een zeer divers aanbod van bomen en planten. In de havenstad Benguela is nog goed het koloniale verleden van Angola te zien. Vanaf Benguela reis je het binnenland van Angola in. De reis neemt je mee richting Lubango en dit is een avontuur op zich. Het verkeer is chaotisch en de wegen van mindere kwaliteit. Onderweg stop je in kleine dorpjes, waar je gastvrij ontvangen wordt door de plaatselijke bevolking. Na een bezoek aan Lubago reis je door naar het zuidwesten. Je komt langs de prachtige bergpas Serra de Leba en onderweg kom je ook diverse wilde dieren tegen. Het binnenland wordt nu verruild voor de Atlantische kust en je komt aan in Namibe, waar je aan de koloniale huizen nog goed kunt zien dat de Portugezen hier vroeger de baas waren. Via de kust reis je weer naar het noorden, bijzonder is dat je dit stuk van de reis echt offroad aflegt. Dit gedeelte van de rondreis eindigt in de havenstad Lobito. Een zeer bijzondere plek is Pungo Andongo. Bewonder hier de zwarte rotsen, je blijft hier zelfs slapen. Een ervaring om nooit te vergeten. Hierna zet je weer koers richting de hoofdstad Luanda en zit je rondreis door Angola er helaas alweer op. In Luanda kun je terugkijken op een zeer avontuurlijke en fraaie rondreis door dit prachtige stukje van Afrika.
Duur reisroute: 18 dagen
Beste reistijd: juni t/m september
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's de rondreis door Angola kent vele hoogtepunten. Wil je meer lezen over deze highlights? Maak dan gebruik van de informatie, die je eenvoudig vindt, door gebruik te maken van de digitale kaart hier op de site.

Rondreis Angola

  • Geen rondreis gevonden?

    Je perfecte maatwerk rondreis of groepsreis Afrika nog niet gevonden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen Zuid Afrika, NamibiÔŅĹ, Marokko, Egypte, Tanzania en overige Afrikaanse bestemmingen per e-mail als eerste.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.