Populaire route Algerije

Route: blauw
Highlights: Algerije is misschien niet het eerste land waar je aan denkt bij het zoeken van een rondreis door Noord-Afrika. Toch heeft dit prachtige land veel te bieden. Vanuit de hoofdstad Algiers, gelegen aan de Middellandse zee reis je diep het binnenland van Algerije in. Met het vliegtuig vlieg je naar de zuidelijke provincie Tamanrasset, met zijn gelijknamige hoofdstad. Tijdens de vlucht vanuit Algiers, heb je kunnen genieten van het immens grote woestijnlandschap waar je overheen vliegt. Aangekomen in Tamanrasset ben je in het hart van het Ahaggar massief, middenin de beroemde Sahara woestijn. Het lijkt alsof je in een andere wereld bent. Het Ahaggar gebergte bestaat voor een groot gedeelte uit steen. Eeuwen geleden waren er in dit gebied veel vulkanen, die kun sporen hebben achtergelaten. Vanuit Tamanrasset rijd je per jeep richting het westen, naar de stad Djanet. Geniet onderweg van de indrukwekkende zandduinen van de woestijn. Ten noorden van Djanet verblijf je een aantal dagen in de woestijn.Na dit avontuur in de woestijn, reis je terug naar Djanet en vlieg je terug naar Algiers.
Duur reisroute: 18 dagen
Beste reistijd: voor- en najaar
Groepsreis of individueel: groepsreis
Extra's wil je meer lezen over de highlights van deze rondreis door Algerije? Maak dan gebruik van de informatie die je kunt vinden op de digitale kaart hier op de site. Klik op een bestemming en lees meer over de hoogtepunten van de stad of regio.

Rondreis Algerije

  • Geen rondreis gevonden?

    Je perfecte maatwerk rondreis of groepsreis Afrika nog niet gevonden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen Zuid Afrika, NamibiÔŅĹ, Marokko, Egypte, Tanzania en overige Afrikaanse bestemmingen per e-mail als eerste.
  • Stuur deze site door

    Stuur je vrienden, collega's en familie nu een tip over mijn website met rondreisaanbiedingen.